Vår story

Fra begynnelse til suksess

dreamwork-heading

Nåtid

Reisen vår fra 2016 til nå, har hatt sine utfordringer. Den har bestått av mye hardt arbeid for å oppnå drømmene og målene vi har satt for oss selv. Sammen er vi blitt et dreamteam, med engasjerte mennesker, som heier på hverandre og spiller hverandre gode. Vi er ikke bare en gruppe mennesker som jobber sammen, men en sammensveiset gjeng som er mer enn bare kollegaer. Grunnmuren i organisasjonen vår er bunnsolid, og vi har aldri vært bedre rustet til å nå våre fremtidige mål.

Fremtiden

Inn i fremtiden vil vi fortsette å lede kampen innen innovasjon og teknologi i vår bransje. Vi kommer til å fortsette å bygge opp de dyktigste konsulentene innen deres fagfelt og til enhver tid jobbe med de beste selskapene i Norge. Dreamwork er en arbeidsplass som tilbyr enorm faglig utvikling, samtidig som det er det et sted hvor de ansatte gleder seg til å komme på jobb hver dag. Sammen skal vi fortsette å kjempe for drømmene til våre kunder og kandidater.

Dreamwork i fremtiden

Lidenskapelige, profesjonelle og innovative

Vi har en drøm om å lede utviklingen innenfor bemannings- og rekrutteringsbransjen. Det er ikke lett å starte opp et nytt selskap fra ingenting, men med hardt arbeid er vi i dag blitt et drømmeteam med dyktige, profesjonelle og lidenskapelige mennesker. Vi har bidratt til å hjelpe kandidater med å finne drømmejobben siden dag én. Kanskje vi kan hjelpe deg med å gjøre drømmen din til virkelighet?

Martin Buer, HR sjef i Dreamwork 2022

Har du spørsmål angående hvordan det er å jobbe i Dreamwork, eller noe annet du lurer på? Ta kontakt med vår CHRO, Martin Buer.